Оригинални парфюми и козметика от АРОМАТ БГ

Категории

Най-продавани

Bvlgari BLV Eau De Parfum II

Bvlgari BLV Eau De Parfum II

Цена: 44.00лв.
Cerruti Image for woman

Cerruti Image for woman

Цена: 32.00лв.
Calvin Klein Crave

Calvin Klein Crave

Цена: 43.00лв.

Пиши ми

Качество и сертификати

Не можете да откриете предлаганите от нас продукти в магазина до вас. Те са с изключително качество и се разпространяват само чрез директни електронни продажби. Предлагаме стоки само на европейски производители с доказан произход и качество. Това се гарантира от международно признатите сертификати.

International Aloe Science Council

International Aloe Science Council

Това е сертификат издаван от IASC, за всички продукти на основата на Алое Вера. Той удостоверява съдържанието алое вера в продуктите, както и критериите по които е отгледано растението. За производсвото на нашата козметика и хранителни добавки се използва само вътрешната част на листата на Aloe Vera Barbadensis Miller.

http://www.iasc.org/

Вижте всички продукти от International Aloe Science Council

DERMATEST®

DERMATEST®

DERMATEST® е институт за сертифициране на съдържанието на козметични продукти. Той се ръководи от независими доктори, които провеждат съответните изследвания. Когато видите това лого върху даден продукт, значи той е изпитан дерматологично за поносимост на кожата. Това означава, че този продукт не е тестван върху животни, а върху хора.

http://www.dermatest.de/

Вижте всички продукти от DERMATEST®

Institute Kuhlmann

Institute Kuhlmann

Institute Kuhlmann е независима частна лаборатория, създадена 1970 г. от д-р Кулман, без участие на други фирми и институции. Институтът прави анализи и изследвания за т. нар. GMP-норми ( "Good Manufacturing Practice"), което в превод означава "Добри Производствени Практики". В рамките на тези анализи се изследват и определят критериите в световен мащаб за производство на биологически и химически активни вещества (хормони, ензими и др.).

http://www.institut-kuhlmann.de/

Вижте всички продукти от Institute Kuhlmann

TÜV

TÜV

TÜV - добре познат институт за контрол на качеството. Една от най-взискателните институции за контрол в света. Независимо дали се касае за коли, машини, продукти - навсякъде, където има опасност да се навреди по някакъв начин на човека, TÜV се намесва.

http://www.tuv.com/bg/index.html

Вижте всички продукти от TÜV